Kategorier

Festival Pics Rejse

Shit just got real…

… og det er der flere grunde til. En af grundene er, at jeg pludselig har fået en del fritid i maj, da jeg har sagt mit job op (dvæl lige ved timingen i vejret i maj 2018 #ThankYouJesus).

En anden grund er, at jeg syntes, at jeg oplever mange skønne ting, som jeg egentlig håber vil inspirere dig. Fx rejser jeg flere gange om året. Inden afrejse undersøger jeg altid mulighederne i området og finder inspiration til oplevelser. Nogle gange er der meget at tage med og andre gange er der ikke. Så en mindre rejseblog med et par guldkorn is coming up! Kommenter endelig, hvis du har gode idéer til ekstra ting i områderne – så må man jo bare en tur dertil igen… #daaaaaamn….. 

En tredje grund er, at jeg bliver meget inspireret i både min hverdag og i mit job (eller…) – ihvertfald i mit felt indenfor marketing – af fotos. Alle mulige slags fotos af alle mulige motiver på alle mulige tidspunkter af døgnet. Derfor smider jeg løbende fotos op på siden – hvis du er interesseret i et af dem, så send mig en mail, så du kan få det originale foto (der er pillet liiiiiiidt ved farverne på dem der ligger 😉 ). Afhængigt af, hvad du skal bruge det til, kan det være der kommer en fee på – men hvis det bare er til at ligge på din telefon, som et billede der gør dig glad, så feel free.

“De mennesker, som har fået mest ud af livet, er ikke dem, som har levet i hundrede år, men dem, som har levet hvert minut.”

Colette

Det er nærmest umuligt at leve efter sådan et citat, men det kan muligvis inspirere – selv i hverdagen, måske ISÆR i hverdagen.

Kærlige tanker – og med ønsket om at du gør noget godt for dig selv i dagens anledning – over and out // Iben

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.